16 lip. 2015

NATJEČAJ ZA NAJBOLJEG MLADOG POLJOPRIVREDNIKA/CU U REPUBLICI HRVATSKOJ

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir ambasadorica je Europske pučke stranke (EPP) za projekt izbora najboljeg mladog poljoprivrednika/ce u Hrvatskoj te je organizirala natječaj koji je otvoren od 12. lipnja – 12. srpnja 2015. godine.
Poljoprivrednici/ce mlađi/e od 40 godina koji se žele prijaviti i natjecati za najboljeg mladog poljoprivrednika/cu u Hrvatskoj to mogu učiniti tako da ispune prijavni obrazac dostupan na sljedećim linkovima:
http://www.agroklub.com/poljoprivredne-vijesti/postani-najbolji-hrvatski-mladi-poljoprivrednik/17951/
http://petir.eu/prijavnica-za-najboljeg-hrvatskog-mladog-poljoprivrednika-ili-poljoprivrednicu/
Pobjednik/ca ovog natječaja zastupat će Hrvatsku na natječaju za najboljeg mladog poljoprivrednika/cu u Europskoj uniji koja će se dodijeliti u Europskom parlamentu.
Cilj nagrade je promicanje mladih poljoprivrednika/ca i dobrih primjera njihovih djelatnosti koje su inovativne, održive i tržišno orijentirane.
Zastupnica Petir će petero najboljih hrvatskih mladih poljoprivrednika koji su se prijavili na natječaj, uključujući i pobjednika/cu, omogućiti putovanje u Bruxelles na završnu svečanost gdje će sudjelovati i na 3. Europskom kongresu mladih poljoprivrednika. Uz to će se za pobjednika/cu osigurati poticajna nagrada.
Partnerske organizacije projekta su Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Poljoprivredni fakultet Sveučilišta „Josip Juraj Strossmayer“ u Osijeku, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Veleučilište „Marko Marulić“ iz Knina, Hrvatska poljoprivredna komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatski seljački savez i Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika čiji su predstavnici članovi Stručnog povjerenstva koje će na temelju zadanih kriterija odabrati najbolji projekt.

[top]


Internetska stranica www.veliko-trgovisce.hr koristi kolačiće. Ako želite znati više, pročitajte Politiku kolačića