23 tra. 2012

OBRANJEN NASLOV VICEPRVAKINJA HRVATSKE

KADETKINJE SD VELIKO TRGOVIŠĆE PONOVNO NA POSTOLJU

OBRANJEN NASLOV VICEPRVAKINJA HRVATSKE

 

 

Ove godine zbog nastupanja većine strijelaca SD Velikog Trgovišća u međunarodnom programu i zgusnutog kalendara natjecanja, ostalo je malo vremena za pripreme u serijskoj zračnoj pušci.

Nastupalo je devet naših strijelaca i uz probleme s dijeljenjem streljačke opreme i oružja su ipak uspjeli ostvariti odlične rezultate.

U ženskoj ekipi Tea Preberina i Ana Žlender prvi put su nastupile kao članice ekipe te su neočekivano dobrim rezultatima i osobnim rekordom pridonjele uspjehu momčadi dok se Petra Hršak druge godine zaredom uspjela plasirati u finale Prvenstva Hrvatske i time potvrdila svoju kvalitetu iz ranijih natjecanja, dok u finalu zbog problema s puškom nije uspjela potvrditi svoje drugo mjesto nakon osnovnog meča.

Uz sve te probleme, kadetkinje Velikog Trgovišća su uspješno obranile titulu doprvakinja Hrvatske.

Kadeti su bili solidni, Mirko Vutmej je u prvom nastupu za ekipu postigao osobni rekord međutim to nije bilo dovoljno za bolji plasman jer mnogi klubovi treniraju samo serijsku zračnu pušku.

Kompletne rezultate možete pogledati na linkuhttp://www.hrvatski-streljacki.hr/dokumenti/hssfile4880.pdf

Čestitke svim strijelcima SD Velikog Trgovišća na odličnom nastupu i postignutim rezultatima, treneru kao i stručnom timu u logistici…

 

[top]


Internetska stranica www.veliko-trgovisce.hr koristi kolačiće. Ako želite znati više, pročitajte Politiku kolačića