21 svi. 2012

PETRA HRŠAK DRŽAVNA PRVAKINJA, MARTIN OBOROVEČKI TREĆI

IZNIMAN USPJEH NAŠIH STRIJELACA

PETRA HRŠAK DRŽAVNA PRVAKINJA, MARTIN OBOROVEČKI TREĆI

Državnim Prvenstvom u gađanju zračnim oružjem ISSF programa za kadete i kadetkinje u Osijeku u nedjelju, 20. svibnja, završila je službena streljačka sezona za strijelce Streljačkog društva Veliko Trgovišće. Ovo natjecanje bilo je šlag na tortu ukrašenu brojnim odličjima naših strijelaca na svim natjecanjima ove sezone na županijskoj i državnoj razini, a  šlag su Petra Hršak, nova državna kadetska prvakinja, Martin Oborovečki, trećeplasirani kadet u Hrvatskoj, te dva ekipna osvojena treća mjesta u državi i u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Čestitke našim strijelcima, koji su svojim vrijednim radom tokom cijele ove sezone ostvarili ogromne uspjehe, nadmašili i najveća očekivanja, te predstavili sebe, svoj klub i svoje mjesto na dostojan način i u najboljem svjetlu!

I u konačnici, malo je trenera u Hrvatskoj koji se mogu pohvaliti sa tolikim uspjesima u sezoni kao naš Rudolf Kontrec ml., te na kraju treba reći još i ovo:  Ruc, Tea, Ana, Petra, Mirko, Ante, Martin….  Braaavooooo  majstoriiiiiiii…..!

Kompletne rezultate i bilten možete pogledati na sljedećem linku  http://www.hrvatski-streljacki.hr/dokumenti/hssfile4995.pdf.

[top]


Internetska stranica www.veliko-trgovisce.hr koristi kolačiće. Ako želite znati više, pročitajte Politiku kolačića