30 lis. 2019

Privremena regulacija prometa za Dan svih svetih

Povodom obilježavanja Dana svih Svetih na mjesnim grobljima Općine Veliko Trgovišće  od 31.10.2019. – 3.11.2019.  na snazi je posebna regulacija prometa :

  1. Groblje Veliko Trgovišće: Promet će se odvijati prilaznom nerazvrstanom cestom dvosmjerno (Ulica Kontrec Marec Franje). Parkiranje je omogućeno na parkiralištu uz groblje
  2. Groblje Sveti Juraj u Klanječkom Jezeru: Prilaz groblju odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanim cestama Kl. Jezero – Sveti Juraj i Šćukanci – Sv. Juraj, a odlazak sa groblja jednosmjerno nerazvrstanom cestom Sveti Juraj – Družilovec (Kovačeki). Parkiranje je omogućeno na parkiralištu uz groblje.
  3. Groblje Sveta Tri Kralja u Velikoj Erpenji: Prilaz groblju odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanim cestama Ravnice – Sveta Tri Kralja i Selno – Sveta Tri Kralja. Odlazak sa groblja odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanom cestom Sveta Tri Kralja – Vilanci. Parkiranje je omogućeno uz prostor groblja i uz pristupne nerazvrstane ceste.
  4. Groblje Strmec: Prilaz groblju odvijat će se dvosmjerno lokalnim cestama LC-22039 i LC-22084. Parkiranje je omogućeno na parkiralištu groblja i uz područnu školu Strmec.
[top]


Internetska stranica www.veliko-trgovisce.hr koristi kolačiće. Ako želite znati više, pročitajte Politiku kolačića