03 velj. 2015

ROŽICA SLAVI 6.ROĐENDAN

Dječji vrtić Rožica obilježava svoju šestu godinu rada brojnim aktivnostima namijenjenim djeci, roditeljima, lokalnoj zajednici i djelatnicima s područja predškolskog odgoja. Za djecu je organizirana predstava klauna Čupka, dok su članovi obitelji polaznika vrtića uživali u priredbi naziva „Ftiček veli da se ženil bude“. Priredba je okupila mnoštvo gostiju, ali bez obzira na gužvu svi su se osjećali ugodno kao u svojoj kući. Prisutnima se obratio i načelnik općine, gospodin Robert Greblički koji je najavio nužnost proširenja kapaciteta vrtića izrazivši zadovoljstvo porastom brojnih mladih obitelji koji se doseljavaju u Veliko Trgovišće. Zajedno s predsjednikom Općinskog vijeća, gospodinom Mladenom Horvatinom zahvalio se na pozivu i djelatnicima vrtića na njihovom vrijednom radu s djecom i u prezentaciji vrtića.
U suradnji s Agencjom za odgoj i obrazovanje bit će realiziran i županijski stručni skup za odgojitelje, stručne suradnike i ravnatelje zagorskih dječjih vrtića na temu: „Stvaranje prepoznatljivog kurikuluma u ustanovi ranog i predškolskog odgoja“ na kojemu će ravnateljica vrtića Gordana Pavlinić zajedno sa suradnicima prezentirati posebnost odgojne prakse koja se provodi u vrtiću Rožica.
Dani vrtića Rožica završavaju u četvrtak, 05.02. promocijom petog, jubilarnog broja časopisa „Hižica“ kojemu je Nacionalna i Sveučilišna knjižnica u Zagrebu dodijelila međunarodni standardni broj serijske publikacije.Nova slika

[top]


Internetska stranica www.veliko-trgovisce.hr koristi kolačiće. Ako želite znati više, pročitajte Politiku kolačića