Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBRANJEN NASLOV VICEPRVAKINJA HRVATSKE

KADETKINJE SD VELIKO TRGOVIŠĆE PONOVNO NA POSTOLJU

OBRANJEN NASLOV VICEPRVAKINJA HRVATSKE

 

 

Ove godine zbog nastupanja većine strijelaca SD Velikog Trgovišća u međunarodnom programu i zgusnutog kalendara natjecanja, ostalo je malo vremena za pripreme u serijskoj zračnoj pušci.

Nastupalo je devet naših strijelaca i uz probleme s dijeljenjem streljačke opreme i oružja su ipak uspjeli ostvariti odlične rezultate.

U ženskoj ekipi Tea Preberina i Ana Žlender prvi put su nastupile kao članice ekipe te su neočekivano dobrim rezultatima i osobnim rekordom pridonjele uspjehu momčadi dok se Petra Hršak druge godine zaredom uspjela plasirati u finale Prvenstva Hrvatske i time potvrdila svoju kvalitetu iz ranijih natjecanja, dok u finalu zbog problema s puškom nije uspjela potvrditi svoje drugo mjesto nakon osnovnog meča.

Uz sve te probleme, kadetkinje Velikog Trgovišća su uspješno obranile titulu doprvakinja Hrvatske.

Kadeti su bili solidni, Mirko Vutmej je u prvom nastupu za ekipu postigao osobni rekord međutim to nije bilo dovoljno za bolji plasman jer mnogi klubovi treniraju samo serijsku zračnu pušku.

Kompletne rezultate možete pogledati na linkuhttp://www.hrvatski-streljacki.hr/dokumenti/hssfile4880.pdf

Čestitke svim strijelcima SD Velikog Trgovišća na odličnom nastupu i postignutim rezultatima, treneru kao i stručnom timu u logistici…