Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

PETRA HRŠAK DRŽAVNA PRVAKINJA, MARTIN OBOROVEČKI TREĆI

IZNIMAN USPJEH NAŠIH STRIJELACA

PETRA HRŠAK DRŽAVNA PRVAKINJA, MARTIN OBOROVEČKI TREĆI

Državnim Prvenstvom u gađanju zračnim oružjem ISSF programa za kadete i kadetkinje u Osijeku u nedjelju, 20. svibnja, završila je službena streljačka sezona za strijelce Streljačkog društva Veliko Trgovišće. Ovo natjecanje bilo je šlag na tortu ukrašenu brojnim odličjima naših strijelaca na svim natjecanjima ove sezone na županijskoj i državnoj razini, a  šlag su Petra Hršak, nova državna kadetska prvakinja, Martin Oborovečki, trećeplasirani kadet u Hrvatskoj, te dva ekipna osvojena treća mjesta u državi i u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Čestitke našim strijelcima, koji su svojim vrijednim radom tokom cijele ove sezone ostvarili ogromne uspjehe, nadmašili i najveća očekivanja, te predstavili sebe, svoj klub i svoje mjesto na dostojan način i u najboljem svjetlu!

I u konačnici, malo je trenera u Hrvatskoj koji se mogu pohvaliti sa tolikim uspjesima u sezoni kao naš Rudolf Kontrec ml., te na kraju treba reći još i ovo:  Ruc, Tea, Ana, Petra, Mirko, Ante, Martin….  Braaavooooo  majstoriiiiiiii…..!

Kompletne rezultate i bilten možete pogledati na sljedećem linku  http://www.hrvatski-streljacki.hr/dokumenti/hssfile4995.pdf.