Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Strijelci SD Veliko Trgovišće ponovno na pobjedničkom postolju

Strijelci SD Veliko Trgovišće ponovno na pobjedničkom postolju

Streljački klub “Kustošija” zaslužuje sve pohvale za organizaciju natjecanja, pod budnim okom predsjednika g. Ivice Lazića.
Ni loši vremenski uvjeti nisu utjecali na odaziv, tako su strijelci iz Vinkovaca i Nuštra putovali vlakom punih sedam sati, što govori koliko je mladim strijelcima i nihovim trenerima ovaj turnir prirastao srcima.
Najuspješnijima u ovom natjecanju medalje i nagrade sponzora uručili su glavni tajnik Hrvatskog streljačkog saveza g. Dragutin Vrbek, dopredsjednik SK “Kustošija” g. Mario Sačer a za najbolji rezultat u disciplini puška i disciplini pištolj pehare je uručio osnivač ovog natjecanja prof. Miroslav Petrešević.
Strijelci SD “Velikog Trgovišća” ponovno na pobjedničkim postoljima!
Petra Hršak sa pvim mjestom u kadetkinjama i Martin Oborovečki sa drugim mjestom u kadetima svakim danom potvrđuju svoje kvalitete.
Petra Hršak 192, Natalija Sudar 191, Tihana Rab 191 krug, odlični i zgusnuti rezultati pa su o plasmanu za drugo i treće mjestu odlučivali strogi centri….
Nije na odmet spomenuti da je za prvo mjesto u kadetima odlučivao također broj strogih centara, jer su se na samom vrhu sa 194 kruga, što je krug slabije od državnog rekorda, našli dobri znanci i prijatelji Borna Petanjek i Martin Oboovečki sa istim serijama 96-98, a Tomislav Špaček zauzeo je 3 mjesto sa 191 krug.
Za SD “Veliko Trgovišće” još su nastupili Tea Preberina, Iva Hršak, Ante Šipura i Mirko Vutmej.
SK “Tekstilac” iz Zaboka, nastupio je također sa nekoliko mladih strijelaca a Tomislav Žiger nakraju je zauzeo vrijedno Treće mjesto u kategoriji mlađih kadeta.
Svakako još jednom na kraju moramo pohvaliti SK “Kustošija”, sve njihove članovie, na iskazanom gostoprimstvu, kvalitetnom natjecanju i lijepom druženju s porukom “vidimo se dogodine opet….”