Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

VRTIĆ ROŽICA PROSLAVIO 3. ROĐENDAN

SRETAN ROĐENDAN ROŽICA

VRTIĆ ROŽICA PROSLAVIO 3. ROĐENDAN

” Dječji vrtić Rožica proslavio je svoj treći rođendan . Tog 02. veljače bilo je u vrtiću veselo od ranog jutra. Djeca su sa svojim “tetama” i “stričekom” kuharom Vladekom napravila čak četiri torte, a svojom     predstavom “Smiješna priča” do suza je sve nasmijao mađioničar Kiki Riki.
Poslijepodnevna priredba za roditelje, goste i prijatelje vrtića nazvana “Z našega brega” oduševila je sve prisutne, a prepunom dvoranom odzvanjao je naš dragi KAJ kroz popevke, recitacije i kratki skeč o Štefeku i Barici.

Nakon pozdravnog govora ravnateljice Gordane Pavlinić i zahvale svim svojim suradnicima, roditeljima i cijeloj lokalnoj zajednici na suradnji, Vrtiću su svi poželjeli još puno djece, smijeha, veselja i uspješnih godina.Veliki odaziv na proslavu rođendana vrtića još je jednom pokazao da je vrtić Rožica važna karika u životu svoje zajednice. Pozivu na svečanost odazvao se predsjednik Općinskog vijeća, gospodin Rudolf Kontrec i načelnik općine, gospodin Zdravko Vutmej. Bila je to i prigoda da čelnici općine i predstavnici osnivača vrtića porazgovaraju s roditeljima u jednom ugodnom i neformalnom druženju.

A nakon ovog rođendana vrtića još će se dugo pjevati stihovi “z našega bregavidi se sega, tvoje i moje dvorišće, vidi se ciele Veliko Trgovišće.”