Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

27. CROATIA CUP IAU WORLD CUP Veliko Trgovišće 14.-17. srpnja 2022.

Pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije, u organizaciji Streljačkog društva Veliko Trgovišće i općine Veliko Trgovišće, u Velikom se Trgovišću od 14.-17. srpnja 2022. održava međunarodno natjecanje u gađanju FIELD samostrelom, 26. Croatia Cup, koji je Svjetska samostrelska unija (IAU) ujedno izabrala i kao prvi svjetski kup ove sezone.

Na natjecanju će osim ponajboljih hrvatskih reprezentativaca, nastupiti i predstavnici Češke, Francuske, Mađarske, Njemačke, SAD-a i Švicarske. Od hrvatskih strijelaca, na natjecanju će nastupiti aktualna svjetska i europska prvakinja Valentina Pereglin, aktualni svjetski prvak Andrej Krstinić, aktualni europski prvak Domagoj Pereglin, juniorski svjetski i europski prvak Martin Oborovečki, te ostali osvajači pojedinačnih i ekipnih svjetskih i europskih medalja.
Prvog dana natjecanja, u subotu, gađa se tradicionalni meč na tri distance (65, 50 i 35 metara), dok se u nedjelju održavaju međusobni mečevi strijelaca u disciplini Match-Play. Očekujemo zanimljive mečeve i dobru zabavu.
Natjecanje će se održati na nogometnom igralištu NK Zagorec u Velikom Trgovišću, a gledateljima je ulaz besplatan.
Za više potrebnih informacija obratite se:
– Damiru Oborovečkom, predsjedniku SD-a Veliko Trgovišće +385 98 754455
– Krunoslavu Kolariću, tajniku SD-a Veliko Trgovišće +385 98 200240
– E-mail adresa za kontakt je sdvt.tajnik@gmail.comPress1CC2022