Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

3. RIBIČKI KUP U LOVU RIBE NA PLOVAK

U organizaciji UDVDR Podružnica Krapinsko-zagorska, Ogranak Zabok i Klub branitelja Veliko Trgovišće na rukavcu Bubljač održan je 3. RIBIČKI KUP U LOVU RIBE NA PLOVAK.
Vrijednosti Domovinskog rata za hrvatske branitelje neizbrisiv je trag u njihovim životima, ali i ponos na odo što su kroz vlastitu žrtvu dali za slobodnu i neovisnu Hrvatsku. Kroz zajednička druženja ostvaruju se mogućnosti da se osobnim kontaktima podsjeti na slavne dne ne tako daleke prošlosti, podsjeti na drage nam borce i prijatelje koji su za Domovinu dali svoj život, ali i one koji su preminuli i umrli nakon Domovinskog rata.
Omogućavanje natjecanja financijski je pomogla županija Krapinsko-zagorska i općina Veliko Trgovišće,a organizacijski Športsko ribolovni savez Krapinsko-zagorske županije i ŠRD Klen iz Oroslavja te Ogranak UDVDR Zabok i Klub branitelja Veliko Trgovišće.
U ime organizatora natjecanja Podružnice UDVDR Krapinsko-zagorske županije natjecateljima i gostima prigodnim riječima obratio se predsjednik Kluba branitelja Zabok mr.crim.Josip Horvatin. Natjecanje je u ime župana Krapinsko-zagorske županije otvorio dopredsjednik županijske skupštine gosp. Tomislav Končevski koji je i sam hrvatski branitelj. Zahvalio je organizatorima na uloženom trudu, poželio još više ovakvih aktivnosti uz uvjerenje da će i politika i mnogi drugi znati prepoznati ono što braniteljske udruge rade danas kao odgovorni čimbenici društvenog života u zajednica.
Organizator natjecanja osigurao je pehare i zahvalnice za prva 3 mjesta ukupno, te medalje i diplome za svaki od sektora/3 sektora- zlatna, srebrna i bronzana medalja/.
Po završetku natjecanja za pomoć u organizaciji natjecanja uručene su uramljene Zahvalnice općini Veliko Trgovišće i ŠRD Klen iz Oroslavja, a Športsko-ribolovnom savezu Krapinsko-zagorske županije zahvalnica će biti uručena naknadno.
Na natjecanju na kojemu je učešće uzelo 8 natjecateljskih ekipa sa 24 natjecatelja, nagrađenima su medalje, zahvalnice i diplome uručili načelnik općine Veliko Trgovišće Robert Greblički, Vladimir Krmelić, Anđelko Pregiban, Licht Božidar, mr.Josip Horvatin, Duk Milivoj i Zvonko Vlahović.
U prigodnom govoru na završetku natjecanja načelnik općine Veliko Trgovišće gosp. Robert Greblički zahvalio je organizatoru na dobroj organizaciji, učesnicima i nagrađenima na ostvarenim rezultatima i učešću u natjecanju te ponovio da će općina Veliko Trgovišće i dalje kao društveno odgovoran čimbenik i dalje ovakve i druge aktivnosti koje organiziraju hrvatski branitelji znati prepoznati te materijalno i na druge načine pomagati.

Natjecanju su pristupile ekipe:

1. UDVDR Veliko Trgovišće I
2. UDiVDR Bedekovčina
3. UDVDR Veliko Trgvoišće II
4. ŠRK Klen Oroslavje
5. ŠRD Zabok
6. UDVDR Ogranak Pregrada
7. ŠRD Klen Hum na Sutli
8. UDVDR Ogranak Zabok

Ostvareni su slijedeći rezultati:

Sektor A
1.zlatna medalja Stjepan Kontrec
2.srebrna medalja Ivica Fureš
3. Brončana medalja Zvonimir Boršić

Sektor B
1.zlatna medalja Ivan Tušek
2.srebrna medalja Zdravko Ivanek
3. Brončana medalja Zlatko Paučnik

Sektor C
1.zlatna medalja Kristijan Ivanek
2.srebrna medalja Kruno Kontrec
3. Brončana medalja Zoran Čuček

POBJEDNICI EKIPNO
1. UDVDR Veliko Trgovišće I
2. UDVDR Veliko Trgovišće II
3. ŠRD Klen Hum na Sutli

Sudac natjecanja bio je Zvonko Vlahović dipl.inf..

Ugodno i lijepo druženje uz izvrsne vremenske prilike završeno je zajedničkim druženjem uz zakusku.

Za UDVDR PKZŽ
mr.crim.Josip Horvatin