Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ČESTITKA POVODOM NADOLAZEĆIH BLAGDANA

U ime Općine i u svoje osobno ime,općinski načelnik uputio je iskrene čestitke uoči nadolazećih blagdana. U čestitki  stoji :

Drage sumještanke i sumještani,još jedna godina u našem kratkom životnom nizu bliži se kraju,vjerujem s različitim životnim iskustvima. Kada bismo je svi malo detaljnije analizirali, mislim da bi pokazali zadovoljstvo sobom u razdoblju koje je prošlo, u kojem smo imali svakodnevno prilike naučiti nešto novo. Pred nama je vrlo lijepo godišnje razdoblje i prilika je to da sami sebe preispitamo, da preispitamo svoj rad, svoje ponašanje u različitim svakodnevnim situacijama, kako bi pouke dobro primjenjivali u budućnosti te napravili više za sebe i druge oko nas. Kako bi svi zajedno shvatili da su za sreću potrebne male stvari,poput davanja i mamljenja osmijeha,poput lijepe riječi kojom nekome uljepšamo dan,kako bi primjetili da nas te male stvari čine ispunjenima. Bliži nam se vrijeme kada smo puni ljubavi,sreće,osjećamo se drugačije. Pozivam vas da ne hodamo s ljutnjom i gorčinom,da oprostimo loše te da čista srca i duše krenemo u nadolazeću godinu.

Uoči velikih blagdana želim s vama podijeliti najljepše želje za Božić,neka vam je sretan i blagoslovlje,miran,ispunjen ljubavlju i toplinom,a nova godina uspješnija i tolerantnija.

OPĆINSKI NAČELNIK
Robert Greblički

 

 

 

 

čestitka B

2015_12_10_vatromet