Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Dani otvorenih vrata udruga 2024.

Poštovani,

Ured za udruge Vlade RH i ove godine, dvanaestu godinu za redom organizira manifestaciju Dani otvorenih vrata udruga (DOVU).

Informaciju o održavanju DOVU 2024. prosljeđujemo kontaktima u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave  te ovim putem molimo i Vas da nam pomognete da se što veći broj udruga u lokalnoj zajednici priključi ovogodišnjoj manifestaciji.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 6. do 8. lipnja 2024. godine. Organiziranjem ove manifestacije već dvanaestu godinu za redom Ured za udruge želi povećati vidljivost djelovanja udruga, posebno onih koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora, te poboljšati percepciju udruga u javnosti.

Za sudjelovanje u Danima otvorenih vrata udruga udruge se prijavljuju putem web aplikacije UdrugeInfo gdje će, uz druge najave događanja koje udruge putem aplikacije uobičajeno prijavljuju, biti vidljiva različita događanja udruga u sklopu Dana otvorenih vrata udruga.

Cilj je da što veći broj udruga uključi i predstavi svoj rad i aktivnosti građanima.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji!

S poštovanjem,

 

Ured za udruge  |  Office for Cooperation with NGOs

mr. sc. Goran Denis Tomašković

Viši savjetnik

Odjel za strateško planiranje, programiranje i informiranje

Tel: +385 1 4599 827  Fax: +385 1 4599 811

Mob: +385 99 1636 183

E-mail: goran.tomaskovic@udruge.vlada.hr

Opatička 4, HR-10000, Zagreb

Web: http://udruge.vlada.hr