Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

DND OBILJEŽIO MEĐUNARODNI DJEČJI TJEDAN

Kao i svake godine Društvo Naša djeca pripremilo je razne aktivnosti povodom obilježavanja Međunarodnog dječjeg tjedna. Na sam Dan djeteta učenici nižih razreda te vrtićevci iz Rožice u pratnji svojih učiteljica i odgajateljica okupili su na općinskom trgu te točno u podne započeli aktivnosti poznatim
geslom: LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA! Potom su na plakate lijepili crtane i pisane poruke odraslima čime bi njihovo odrastanje mogli učiniti još ljepšim, sigurnijim i kvalitetnijim. Već slijedećeg dana mala dječja delegacija predvođena predsjednicom društva Gordanom Pavlinić posjetila je načelnika općine, gospodina Roberta Grebličkog s kojim su popričali o radu DND-a, potrebama i željama djece u Općini. Načelnik je djecu upoznao sa brojnim projektima koji se provode u općini, a djeca su postavila konkretna pitanja i prijedloge. Tako je Rafaela pitala kada će se ispred škole postaviti semafor kako bi se djeci olakšao sigurnije prijelaz preko ceste, dok je njezina prijateljica Mia upitala da li bi se u Domu kulture mogli projicirati crtani filmovi poput “malog kina”? Vrtićevac Tin pitao je kada će se završiti radovi na vrtićkom dvorištu kako bi oni mogli ponovno na igru u taj dio vrtića, a njegovi mali prijatelji dodali su kako se u vrtiću radi novi “vrtić” jer ih je sada jako puno i nema dosta ,mjesta za svu djecu.
Osladivši se slatkišima, djeca su zahvalila načelniku na prijemu, poklonila mu crtež vrtića u izgradnji nove grupe, te dogovorili novu posjetu već slijedećeg tjedna sa svim prijateljima iz grupe koji su tog jutra ostali u vrtiću.

2015 kod načelnika poruke odraslima 2015.