Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

HUMANITARNI KONCERT ZA JULIJU I LOVRU

Društvo naša djeca iz Velikog Trgovišća organizira humanitarni koncert za naše mlade sumještane, Juliju i Lovru Tomašković koji su bolesni i prikovani za krevet. Cilj ove akcije je prikupiti barem simbolična sredstva koja će obitelj iskoristiti za nabavku higijenskih i medicinskih potrepština za svakodnevnu njegu teško bolesne djece. No, ono što Društvo naša djeca želi postići je senzibilizirati našu zajednicu za probleme bolesne djece, za razumijevanje njihovih potreba i prava, za empatiju prema nekome kome je pomoć neophodna. Ovih dana moći ćete naići na plakate kojim vas se poziva na koncert 26.11.2016. u Domu kulture.

Valja spomenuti da je plakat izradio Damir Jelinek, a Zagorski list je medijski pokrovitelj koncerta. Ujedno je ovaj naš zagorski tjednik besplatno tiskao plakate i ulaznice, pa im se u DND-u Veliko Trgovišće od srca zahvaljuju.

Dragi sumještani, pokažite i ovaj puta svoju humanost i odazovite se na koncert. Ulaznice možete nabaviti tijekom cijelog slijedećeg tjedna u Dječjem vrtiću Rožica, Osnovnoj školi Veliko Trgovišće ili u PŠ Dubrovčan. Kartu možete kupiti i na sam dan koncerta na ulazu u Domu kulture.

PLAKAT