Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

JAVNI POZIV ZA DODJELU NAGRADA U PODRUČJU VOLONTERIZMA U 2018.

Udruga mladih Feniks u sklopu projekta Lokalni volonterski centra „Orkas“ otvorila je 12. listopada 2018. godine

Javni poziv za dodjelu volonterskih nagrada u 2018. godini

te poziva sve udruge, ustanove, institucije i poslovne organizacije na području Grada Oroslavja, Grada Donja Stubica, Općine Stubičke Toplice, Općine Veliko Trgovišće i Općine Jakovlje da nominiraju kandidate / organizatore volontiranja / volonterske akcije za dodjelu godišnje volonterske nagrade koju dodjeljuju nositelji programa Lokalnog volonterskog centra „Orkas“ uz podršku partnera i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u sljedećim kategorijama:

  1. Nagrada za najvolonterku/najvolontera (mladi 15-30 godina)
  2. Nagrada za najvolonterku/najvolontera (odrasli 30+ godina)
  3. Nagrada za najbolju organizaciju civilnoga društva
  4. Nagrada za najbolju ustanovu/instituciju
  5. Nagrada za najbolju provedenu volontersku akciju

Prijedlog mora sadržavati:

  1. a) podatke o predlagatelju (naziv/ime i prezime, adresu sjedišta/prebivališta, ime i prezime ovlaštene osobe za pravne osobe, telefon/mobitel, e-mail adresu),
  2. b) podatke (životopis) o kandidatu,
  3. c) opis rada kandidata s obrazloženjem (što znači njegov rad za prijavitelja, čime se ističe ispred drugih volontera, vrste poslova koje je obavljao, broj volonterskih sati koje je odradio, dužina volonterskog staža i dr.),
  4. d) dokumentaciju koja potvrđuje da kandidat ispunjava kriterije i uspješnost djelovanja u području za koje se dodjeljuje nagrada (preslika ugovora i/ili potvrde o volontiranju, fotografije, novinski članci, izvješća s volontiranja i dr.)

Javni poziv otvoren je do 25. studenog 2018. godine te je u cijelosti objavljen na web stranici Udruge mladih Feniks (www.feniks-oroslavje.hr).

Prijave kao i sva dodatna pitanja vezana uz Javni poziv podnose se na e-mail Udruge mladih Feniks: udrugamladihfeniks@gmail.com.

Javni_poziv_za dodjelu_nagrada_iz_područja_volonterizma_u_2018.