Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MAŽORETKINJE DUBROVČAN PROSLAVILE SVOJ 15. ROĐENDAN

Mažoretkinje Dubrovčan  proslavile su svoj 15. rođendan uz 11 prijateljskih timova i sa 150 mažoretkinja. Svečanost se odvijala u subotu 03.09. u Velikom Trgovišću te je započela defileom svih timova i Puhačkog orkestra Mrzlo Polje centrom Velikog Trgovišća od Općine do Osnovne škole gdje se u atriju pod šatorom održao prigodan program. Bogat program sadržavao je 29 koreografija.

Na kraju programa naše su djevojke otplesale zajedničku koreografiju sa svih 40 plesačica na sportskom terenu uz veliku pažnju publike koja ih je vjerno pratila okom, kamerom i pljeskom. Bilo je to jedno od iznenađenja u programu. Koreografija trenerica uvježbana je u samo 2 tjedna. Nakon savršeno usklađene koreografije sve djevojke, a i njihove trenerice zasluženo su primile zlatne medalje. Nakon zajedničke koreografije uslijedila je zajednička fotografija mažoretkinja, čašćenje, sportske igre na sportskim terenima gdje su djevojke odigrale razne tradicijske igre i pritom se odlično zabavile. Uskoro je uslijedilo još jedno veliko iznenađenje, rođendanska torta koja je bila rođendanski poklon predsjednice Valentine svim članicama udruge.

“Za vrijeme trajanja programa gosti su mogli kupiti tombolu od kojih je svaka bila dobitna i zaista su prodane u rekordnom roku. Samim time upućujemo veliku zahvalu svim našim sponzorima. U večernjim satima zabavljala nas je grupa Missters koja je oduševila prisutne bogatim repertoarom pjesmama uz koje se orila pjesma pod šatorom, a pao je i slavljenički ples.  Ovaj program omogućen je uz veliku pomoć Općine Veliko Trgovišće i TZ Biser Zagorja na čemu im iskrena zahvala.” –  istaknula je Valentina Večerić-Gorupić,  predsjednica Udruge Mažoretkinje Dubrovčan.

Foto: Filip Glas