Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MAŽORETKINJE DUBROVČAN – Vratili se iz Sarajeva sa dva zlata!!!

Prvo natjecanje u povijesti Mažoretkinja Dubrovčan a koje je van granica Republike Hrvatske, našim je mažoretkinjama donijelo veliki uspjeh!
Seniorska formacija osvojila je dvije zlatne medalje i jednu broncu u nemilosrdnoj konkurenciji. Na natjecanju je tokom dva dana sudjelovalo 2000 plesača u 3700 koreografija. Naše mažoretkinje su nastupale u kategorijama tradicionalnog mažoret plesa, sa štapovima i pomponima u dobnim skupinama kadeti i seniori.
Od 84 klubova koji su se natjecali, nastup Mažoretkinja iz Dubrovčana prošao je posebno zapaženo zbog dva dječaka koja nastupaju sa djevojkama. Pjesma „Sve bi seke ljubile mornare“ digla je na noge publiku i Sarajevo je zapjevalo, a pala je i poneka suza od razdraganosti veličanstvenim prizorom.

Mažoretkinje Dubrovčan zahvaljuju se Općini Veliko Trgovišće na potpori, kao i predsjednici udruge Barbari Ilijaš Juranić, trenericama Valentini Kušanić i Mateji Horvatin, svoj djeci i roditeljima na potpori, pratnji i svom vremenu koje su izdvojili kako bi svojim mališanima omogućili jedan tako veličanstven doživljaj.

dečki u mažoretu dodjela mornar senior pompon seniorke štap sve bi seke ljubile mornare - kadeti