Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

NA DOČEKU “SVETOG NIKOLE”

U prepunoj dvorani Doma kulture bilo je jako veselo u iščekivanju Svetog Nikole. Nakon što je djecu , njihove roditelje, bake, djede i sve ostale pozdravila Gordana Pavlinić, predsjednica Društva naša djeca koje je već šestu godinu organiziralo doček djeci najdražeg sveca, sve je svojom glazbenom predstavom razveselio Ivica Kolmar iz kazališta “Šareni svijet”. Djeca su dolazila na pozornicu, pjevala, plesala i recitirala prije nego li se pojavio Sv.Nikola koji je podijelio više od 100 poklon paketa. Posebnom zahvalnicom, DND je zahvalilo trvrtki “Autoprijevoz Čuk” koja je i ove godine donirala poklone za djecu s područja Općine, posebno onu koja nisu uključena niti u jedan od predškolskih programa.

Već slijedećeg dana Sveti Nikola je bio u dječjem vrtiću Rožica gdje su odgajateljice za najmlađe pripremile predstavu “Nikolinje dobre djece”.

Kako je ove godine Općina Veliko Trgovišće osim učenicima nižih razreda osigurala poklon pakete i za polaznike dječjeg vrtića i predškole, može se reći da je Sveti Nikola ove godine bio zaista darežljiv.”

vrtić 2vrtić 3vrtić 4vrtić 1