Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBAVIJEST DJEČJEG VRTIĆA MALI KAJ

Dječji vrtić Mali kaj, sukladno odluci Vlade Republike Hrvatske i Službe civilne zaštite Republike Hrvatske, a u dogovoru s jedinicama lokale samouprave, te autonomnog prava privatnih osnivača dječjih vrtića, od ponedjeljka, 16.03.2020. obavljat će dežurni rad za prihvat djece koje roditelji nisu u mogućnosti ostaviti pod nadzorom kod kuće.

Budući da se od ponedjeljka, 16.03.2020. godine, neće odvijati redovni predškolski program za djecu, već samo dežurstva u redovnom radnom vremenu vrtića, molili smo kroz naše pismene i usmene obavijesti, sve roditelje da ne šalju svoju djecu u vrtić u narednom periodu, osim ako je to doista nužno.

Sve do nove mjere Vlade Republike Hrvatske, Službe civilne zaštite Republike Hrvatske, te novih odluka jedinica lokalne samouprave, Dječji vrtić Mali kaj će raditi kroz dežurni prihvat djece čiji roditelji nisu u mogućnosti ostaviti dijete pod nadzorom kod kuće.

Obaviještavamo vas da kao javna ustanova djelujemo na prevenciji i suzbijanju virusa, te poduzimamo sve potrebne mjere da se djeca, roditelji, djelatnici zaštite, te upućujemo sve aktere na odgovorno ponašanje s obzirom na ozbiljnost situacije.