Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBILJEŽAVANJE DANA OPĆINE VELIKO TRGOVIŠĆE

Zajedničkim polaganjem cvijeća delegacije Općine Veliko Trgovišće i  delegacije Krapinsko-zagorske Županije predvođene općinskim načelnikom Robertom Grebličkim i županom Željkom Kolarom kod Centralnog spomenika na Trgu Stjepana i Franje Tuđmana i kod rodne kuće dr. Franje Tuđmana u petak, 14. svibnja 2021. godine obilježen je Dan Općine Veliko Trgovišće.

Tom prigodom su na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u Domu kulture, u skladu sa epidemiološkim mjerama,  uručena Općinska priznanja za 2020. i 2021. godinu zaslužnim pojedincima i udrugama koji svojim radom i zalaganjem doprinose razvoju društvenog, kulturnog i gospodarskog života Općine.

Dobitnicima priznanja obratio se načelnik Robert Greblički koji se uz čestitku svima zahvalio na uspješnoj suradnji i naglasio da bez nesebičnog truda i zalaganja pojedinaca ne bi bilo ni uspješne općine.

Župan Željko Kolar također je uputio čestitke svim nagrađenima i naglasio kako su upravo ljudi uvijek i svuda ključ uspjeha, te svim mještanima čestitao Dan Općine.

U ime nagrađenih zahvalu je uputio Branko Seljan.