Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBJAVA JAVNE RASPRAVE Prijedloga VIII Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Veliko Trgovišće

Javna rasprava u trajanju od osam dana, održat će se u vremenu  od  24. lipnja do   zaključno   02. srpnja  2024. godine.

https://www.veliko-trgovisce.hr/wp-content/uploads/2024/06/OBJAVA-JAVNE-RASPRAVE-2024.pdf

Za vrijeme trajanja javne rasprave Prijedlog plana bit će izložen na javni uvid u prostorijama Općine Veliko Trgovišće, Trg Stjepana i Franje Tuđmana 2, Veliko Trgovišće, svakim radnim danom u vremenu od 8 do 14 sati.

Javno izlaganje održat će se dana 25. lipnja 2024. godine (utorak) u Centru za kulturu dr. Franjo Tuđman u Velikom Trgovišću, Trg Stjepana i Franje Tuđmana 5, s početkom u  11,00  sati.

Posebna obavijest o javnoj raspravi dostaviti će se javnopravnim tijelima temeljem članka 97. i članka 101. Zakona o prostornom uređenju.

Pozivaju se zainteresirane osobe da sudjeluju u javnoj raspravi te dostave pisana očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe na Prijedlog plana koja se mogu dostavljati do dana 10. srpnja 2024. godine, odnosno osam dana od završetka javne rasprave neposredno u Općinu Veliko Trgovišće, u Knjigu primjedbi, putem pošte na adresu Općina Veliko Trgovišće, Trg Stjepana i Franje Tuđmana 2, Veliko Trgovišće,  u Zapisnik za vrijeme javnog izlaganja ili putem elektoničke pošte: procelnik@veliko-trgovisce.hr .

Očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku, nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, uz adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL OPĆINE VELIKO TRGOVIŠĆE

 Prijedlog VIII Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja općine Veliko Trgovišće nalazi se u kategoriji “PROSTORNO UREĐENJE” (lijeva strana izbornika), odnosno na poveznici: 

 

Prostorno uređenje

 

JEDINSTVENI UPRAVNI ODJEL OPĆINE VELIKO TRGOVIŠĆE