Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Privremena regulacija prometa za Dan svih svetih

Povodom obilježavanja Dana svih Svetih na mjesnim grobljima Općine Veliko Trgovišće  od 31.10.2019. – 3.11.2019.  na snazi je posebna regulacija prometa :

  1. Groblje Veliko Trgovišće: Promet će se odvijati prilaznom nerazvrstanom cestom dvosmjerno (Ulica Kontrec Marec Franje). Parkiranje je omogućeno na parkiralištu uz groblje
  2. Groblje Sveti Juraj u Klanječkom Jezeru: Prilaz groblju odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanim cestama Kl. Jezero – Sveti Juraj i Šćukanci – Sv. Juraj, a odlazak sa groblja jednosmjerno nerazvrstanom cestom Sveti Juraj – Družilovec (Kovačeki). Parkiranje je omogućeno na parkiralištu uz groblje.
  3. Groblje Sveta Tri Kralja u Velikoj Erpenji: Prilaz groblju odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanim cestama Ravnice – Sveta Tri Kralja i Selno – Sveta Tri Kralja. Odlazak sa groblja odvijat će se jednosmjerno nerazvrstanom cestom Sveta Tri Kralja – Vilanci. Parkiranje je omogućeno uz prostor groblja i uz pristupne nerazvrstane ceste.
  4. Groblje Strmec: Prilaz groblju odvijat će se dvosmjerno lokalnim cestama LC-22039 i LC-22084. Parkiranje je omogućeno na parkiralištu groblja i uz područnu školu Strmec.