Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ROŽICA- DOMAĆIN ŽUPANIJSKE AKCIJE “PROMET NIJE ŠALA, NI OPASNOST MALA”

Dječji vrtić „Rožica“ iz Velikog Trgovišća domaćin je ovogodišnjeg druženja predškolske djece u sklopu održavanja edukativno-preventivne akcije „Promet nije šala ni opasnost mala“, koju već dugi niz godina provodi Odbor za sigurnost u prometu Krapinsko-zagorske županije.

Cilj akcije je najmlađe sudionike u prometu upoznati s prometnim propisima, odnosno razvijanje prometne kulture od najranije dobi.

Akcija je naišla na izuzetno velik odaziv, odnosno 19 dječjih vrtića potvrdio je sudjelovanje u navedenoj akciji. Predstavnici sudionika će kroz razne aktivnosti (kviz, igre s prometnom tematikom) pokazati usvojeno znanje o poznavanju osnovnih pravila ponašanja u prometu.

Krapinsko-zagorska županija osigurala je sredstva u iznosu od 22.000,00 kuna za nabavu didaktičke opreme koja će se podijeliti svim vrtićima koji sudjeluju u akciji.

 

Odgajatelji Dječjeg vrtića Rožica su zajedno sa svojom ravnateljicom pripremili i organizirali sve materijalne poticaje i okrjepu  za djecu i njihove pratitelje i goste, a svih malim sudionicima ćemo podijeliti Dječju prometnu knjižicu.

DJEČJA PROMETNA