Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

U ROŽICI ODRŽANA ŽUPANIJSKA AKCIJA NA TEMU PROMETA ZA NAJMLAĐE

Ovogodišnji domaćin akcije Županijskog Savjeta za sigurnost prometa na cestama, bio je upravo naš Dječji vrtić Rožica. U Akciju naziva “Promet nije šala ni opasnost mala” odazvalo se čak 19-ro zagorskih dječjih vrtića čija su djeca uz pomoć svojih odgajateljica sudjelovala u zanimljivim edukativno društvenim igrama koje su izradili odgajatelji iz Rožice. Osim toga djeca su  pokazala  vještine u vožnji bicikla, romobila i rola u punoj sigurnosnoj opremi, a uz pomoć Zlatka Macana,  policijskog službenika PU Krapinsko-zagorske ponovili ponašanje pješaka na raskrižju  na posebno pripremljenom poligonu. Šezdesetak djece uživalo je u našem dvorištu, što u učenju, igri, što u druženju. Sve prisutne oduševio je nastup “policajca” Ivice Kolmara iz “Šarenog svijeta” sa svojim pomoćnikom , petogodišnjem Viktorom koji su otpjevali pjesmu “Policajac”. Treba spomenuti i organizatore iz Županije i goste koji su sudjelovali ovoj akciji, od zamjenika župana za gospodarske djelatnosti, gospodina A. Ferek Jambreka, predstavnika ŽUC-a, Ž.Vincelja, predsjednika Odbora za sigurnost u prometu KZŽ,   I. Jelenčića s članovima odbora, predstavnika PU Krapinsko-zagorske, našeg načelnika R. Grebličkog i predstavnike medija koji su se vrlo pohvalno izjasnili oko organizacije i provedbe ove akcije za djecu zagorskih vrtića.

Ravnateljica vrtića Rožica, Gordana Pavlinić zahvaljuje županijskom odboru na povjerenju u organizaciji Akcije, svih djelatnicima vrtića Rožica, svim kolegicama iz zagorskih vrtića koji su se odazvali akciji, te mjesnim sponzorima koji su nam olakšali organizaciju: mesnici “Kanceljak” i pekari “Horvat”.

 

Naravno, cijela je akcija bila namijenjena za djecu i s djecom, prema tome, NAŠIM NAJMLAĐIM ZAGORCIMA – NAJVEĆA ZAHVALA!

vr1vr2vr3vr4vr1vr2vr3vr4vr1vr2vr3vr4vr5