Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

10. ROĐENDAN MAŽORETKINJA DUBROVČAN

Predsjedništvo Mažoretkinja Dubrovčan vas poziva na proslavu 10.-tog rođendana. Dođite, podržite naš rad i pogledajte šou program mažoretkinja pod šatorom u Velikom Trgovišću kod Sportskog centra (ispod škole) u subotu, 17.06.2017. s početkom u 14.00 sati.

Dodatni sadržaji koje Vam nudimo: – gastronomska ponuda – izložba i prodaja suvenira Dječje zadruge „Košarica“…

-brojna iznenađenja za posjetitelje – tombola s vrijednim ngradama u šatoru – besplatno jahanje u Pony centru (nasuprot škole) – zabava pod šatorom uz svirku uživo i gastronomsku ponudu

Na našu proslavu dolaze nam Bedekovčanske mažoretkinje, Zlatarbistričke mažoretkinje, Belečke mažoretkinje, Budinščanske mažoretkinje, Halubajske mažoretkinje, Desinićke mažoretkinje, Radobojske mažoretkinje, Mačanske mažoretkinje i mažoretkinje Plesnog kluba Barbara koje će zajedno s Mažoretkinjama Dubrovčan prodefilirati Velikim Trgovišćem uz pratnju Puhačkog orkestra Mrzlo Polje, Puhačkog orkestra Lipa iz Tuhlja i Limene glazbe Zvona s početkom od 14:00 sati. Veselimo se njihovom i vašem dolasku  te vjerujemo da ćete uživati u programu našeg jubileja!!!

PROGRAM