Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

MAŽORETKINJE DUBROVČAN PONOVNO BRILJIRALE!

Mažoretkinje Dubrovčan protekli su vikend sudjelovale na natjecanju Pokal Vodica u organizaciji Vodiških mažoretkinja i HUMT-a (Hrvatsko udruženje mažoret timova), saveza pod kojim mažoretkinje Dubrovčan djeluju.  

Prvi dan natjecanja odvijao se u centru Vodica na večeri plesa koja je započela defileom kroz grad, zatim je uslijedila zajednička fotografija svih mažoretkinja na trgu te završila s tridesetak koreografija na trgu uz prisutnost brojne publike i naših vjernih navijača. 

Drugi dan natjecanja održavao se u dvorani Čista Velika, nedaleko Vodica, gdje smo se predstavili s 5 koreografija te osvojili 5 medalja od čega su 4 zlatne i jedna srebrna. Zlatne medalje osvojili smo u kategorijama mini štap tradicionalni stil kadeti, velika formacija štap moderni stil juniori, mini štap moderni juniori i mini štap moderni stil seniori te srebrna medalja za mini formacije baton flag seniori. 

U odličnoj organizaciji putovanja bilo je prilike za kupanje, pjesmu, ples i zabavu te smo tako ispratili ljeto na najbolji mogući način, uz kupanje, pjesmu, ples i zabavu. 

Nakon ovog natjecanja krećemo aktivno dalje u novu sezonu uz naše postojeće i nove članice. Interes za uključivanje djece u mažoret ples ponovno je u porastu, do sad imamo 10 novih upisa te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže jer upisi traju do kraja rujna.