Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

OBAVIJEST O PROVOĐENJU OBVEZNE SUSTAVNE DERATIZACIJE

Djelatnici Veterinarske stanice Zlatar Bistrica d.o.o., SANIVET DDD službe provesti će uništavanje glodavaca na Vašem domaćinstvu.
Trovanje glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih meka na mjesta gdje se obično glodavci pojavljuju (gospodarske zgrade, podrum, dvorište, eventualno tavan,).

Ukoliko meke budu pojedene u roku od pet dana nakon postavljanja, obavijestite nas na broj telefona  099/ 261 8729 ili 091/ 230 0599 radnim danom od 08.00 do 15.00 sati da se iste nadopune.

Da bi se osigurao uspjeh u borbi protiv glodavaca, a uz to izbjegle eventualne nezgode građani se obvezno trebaju pridržavati sljedećih naputaka:

  1. Surađivati s ekipama koje provode suzbijanje glodavca pružajući sve tražene informacije i omogućiti pristup u sve prostore gdje je potrebno izložiti otrovne meke
  2. Odstraniti iz dvorišta i podruma  smeće, a osobito otpatke hrane
  3. Za čitavo  vrijeme  trajanja  deratizacije  onemogućiti  malodobnoj  djeci  pristup na mjesta na kojima je postavljen otrov za glodavce
  4. Spriječiti životinjama, kućnim ljubimcima, pticama dodir sa otrovnim mekama
  5. Zabranjuje se dirati ili premještati zatrovane meke

Mole se građani da se u cijelosti pridržavaju gornjih naputaka, jer će za svu štetu, kao i za eventualno oštećenje zdravlja snositi odgovornost svaki za sebe, a roditelji za djecu.

IZLAGANJE OTROVA ZA GLODAVCE PROVODIT ĆE SE U PERIODU  OD 12.03.2018. DO 30.03.2018. OD 08.00 DO 16.00 SATI,  A PROVODIT ĆE SE OD CENTRA PREMA PERIFERIJI OPĆINE VELIKO TRGOVIŠĆE

Obavijest o provođenju obvezne sustavne deratizacije

Operativni plan preventivne sustavne deratizacije Veliko Trgovišće