Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ROŽICA SLAVI 6.ROĐENDAN

Dječji vrtić Rožica obilježava svoju šestu godinu rada brojnim aktivnostima namijenjenim djeci, roditeljima, lokalnoj zajednici i djelatnicima s područja predškolskog odgoja. Za djecu je organizirana predstava klauna Čupka, dok su članovi obitelji polaznika vrtića uživali u priredbi naziva „Ftiček veli da se ženil bude“. Priredba je okupila mnoštvo gostiju, ali bez obzira na gužvu svi su se osjećali ugodno kao u svojoj kući. Prisutnima se obratio i načelnik općine, gospodin Robert Greblički koji je najavio nužnost proširenja kapaciteta vrtića izrazivši zadovoljstvo porastom brojnih mladih obitelji koji se doseljavaju u Veliko Trgovišće. Zajedno s predsjednikom Općinskog vijeća, gospodinom Mladenom Horvatinom zahvalio se na pozivu i djelatnicima vrtića na njihovom vrijednom radu s djecom i u prezentaciji vrtića.
U suradnji s Agencjom za odgoj i obrazovanje bit će realiziran i županijski stručni skup za odgojitelje, stručne suradnike i ravnatelje zagorskih dječjih vrtića na temu: „Stvaranje prepoznatljivog kurikuluma u ustanovi ranog i predškolskog odgoja“ na kojemu će ravnateljica vrtića Gordana Pavlinić zajedno sa suradnicima prezentirati posebnost odgojne prakse koja se provodi u vrtiću Rožica.
Dani vrtića Rožica završavaju u četvrtak, 05.02. promocijom petog, jubilarnog broja časopisa „Hižica“ kojemu je Nacionalna i Sveučilišna knjižnica u Zagrebu dodijelila međunarodni standardni broj serijske publikacije.Nova slika