Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ROŽICA, SRETAN TI ROĐENDAN

ROŽICA, SRETAN TI ROĐENDAN

U sklopu obilježavanja za naš vrtić ali i zajednicu važnog događaja za roditelje je organizirano predavanje pod nazivom “Zdravstveni odgoj počinje još u vrtiću” na kojemu su izlagali: v.d.ravnatelja Gordana Pavlinić, odgojitelj mentor, Lovorka Vrančić-Škof, dr.med i VMS Zvjezdana Prekrat Tomašić.

Za djecu je organizirano druženje sa klaunom Čupkom, a za roditelje i uzvanike je pripremljena svečanost pod nazivom “SREĆA” u kojoj su mališani vrtića i predškole pokazali svoja glazbena i govorna umijeća.

Povodom rođendana vrtića tiskan je i novi broj vrtićkog  godišnjaka, novice “Hižica” namijenjen djeci, roditeljima i odgojiteljima, ali i široj zajednici koja se zanima za rad ovog dječjeg vrtića. Svojim sadržajem časopis podjednako daje priliku  djeci i odraslima da pronađu temu koja ih najviše zanima, a svakako najzanimljiviji dio je poglavlje “Malo dijete – veliki genijalac i kreativac” u kojemu su crteži, izjave, pričice i fotografije djece u brojnim zanimljivim igrama i sadržajima koje se odvijaju u vrtiću. Savjeti i tekstovi koji opisuju svakodnevnu odgojnu praksu daju priliku roditeljima da se upoznaju s novim odgojnim tehnikama, a na kraju novica daju se informacije o aktualnim događanjima u samoj struci, kao što je najavljeno donošenje izmjena Zakona o predškolskom odgoju. Glavni urednik novica Gordana Pavlinić izražava veliko zadovoljstvo sudjelovanjem i zalaganjem svih koji su se odazvali svojim prilozima u ovom broju, a također zahvaljuje i vanjskim suradnicima,od prof. Marije Smolić, Damiru Jelineku i tiskari “Impressio” koji su svaki u svojem dijelu doprinijeli kvaliteti novog broja novica “Hižica”.”