Preskočite na sadržaj Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ODRŽAN KONCERT MAŽORETKINJA DUBROVČAN

U Domu kulture u Velikom Trgovišću, u nedjelju 19.06.2016. održan je prvi koncert Mažoretkinja Dubrovčan. U prepunoj dvorani mažoretkinje su sa svojim nastupima animirale publiku gotovo sat i pol, dok su im gosti bili Puhački orkestar Mrzlo Polje i zvijezda popularnog talent showa „Zvjezdice“ Lea Tušak. 

Nakon koncerta mažoretkinje su organizirale tobolu sa preko 100 vrijednih nagrada sponzora, koja je rasprodana u roku od pola sata. Glavnu nagradu koja uključuje putovanje u Crnu Goru s mažoretkinjama osvojio je Ivan Štrok iz Vižovlja. 

Za sve posjetitelje mažoretkinje su organizirale slatki stol i slani stol, a vrijedne mame su se posebno iskazale sa pečenjem kolača koji su okruživali 35 pehara koje su mažoretkinje osvojile u protekle 4 godine. 

Posebna zahvala išla je zagorskim slastičarnama koje su se uključile u donaciju kolača, a iznenađenje večeri bila je prekrasna torta koju su donirali „Kolači Topolovec“. Uz besplatno piće na parkingu, dobru glazbu koja je dopirala iz dvorane i kokice za najmlađe, mažoretkinje su iskazale svoju zahvalu svima koji su se uključili u njihovu akciju prikupljanja sredstava za put u Crnu Goru na međunarodno natjecanje mažori timova na kojeg djevojke putuju od 24. do 26.06.2016.